Ajankohtaista

Huomio, poikkeustilanteen ohjeistus on edelleen voimassa ja sitä tulee noudattaa, että voimme kaikki toimia tallilla turvallisesti


Tarkempaa ohjeistusta tallille tuleville poikkeustilan aikana (päivitetty 27.11.2020)
Vakiotunnit ja maastot pyörivät normaalisti pienryhmissä, mutta tässä huomioon otettavia asioita vallitsevaan tilanteeseen liittyen:


- Hevoset varustetaan henkilökunnan toimesta valmiiksi ratsastajille tunneille ja maastoille. Vältetään tarpeetonta tallissa oleskelua. Suosittelemme kasvomaskin käyttöä tallilla tilanteissa, joissa turvavälien noudattaminen ei onnistu esim. Varustetiloissa.
-Henkilökunta tuo / vie hevoset talliin ruuhkien välttämiseksi. Noudatathan henkilökunnan ohjeita.
- Satulahuoneen sivuovi on auki ja siitä pääsee kätevästi wc-tiloihin josta löytyy käsien pesupaikka sekä käsidesi. Huolehdithan riittävästä käsien pesusta!
- Pidä hanskat kädessä! Puhdistamme ja desinfioimme kypärät ja pesemme huomioliivit säännöllisesti. Mikäli sinulta kuitenkin löytyy oma kypärä ja huomioliivi (maastoon tullessa) on suositeltavaa käyttää niitä!
- Pyritään minimoimaan tallin liikenne eli tallille saapuu vain ratsastamaan tulevat joilla ei ole flunssan oireita. Jos olet matkustanut ulkomailla tms. huolehdithan ettet tule tallille. Seurataan ohjeistusta ja muuttuvaa tilannetta jatkuvasti.
- Tunteja ei saa tällä hetkellä jäädä seuraamaan. Ratsastamaan saapuu ainoastaan ratsastaja.
- Ilmoitathan tuntisi/retkesi peruutuksesta mahdollisimman ajoissa, mutta tässä poikkeustilanteessa voi retkeltä/tunnilta jäädä pois milloin vain veloituksetta jos olosi muuttuu kipeäksi.
- Pidetään riittävä ”turpaväli” talilla, vähintään 1,5m.
- Emme kättele / hali toistaiseksi.
- Ratsastus on yksilölaji tunnit/maastot tapahtuvat ulkona. Näin ollen lähikontaktit ovat hyvin vähäisiä. Heppoja saa toki halia niin paljon kun haluaa.
Kaikille terveyttä ja voimia tähän hyvin poikkeukselliseen tilanteeseen!

Valmiit ryhmät ja peruutuspaikat löytyvät osoitteesta www.facebook.com/reykhestar

Emme päivitä tulevia ohjelmia enää tähän sivulle vaan kaikki löytyvät nykyään facebookista! Sivua pääsee lukemaan vaikka ei itse olisi kirjautunut facebookiin.

Syyskaudella ei vakiotunteja seuraavilla viikoilla/päivillä

Syyslomaviikko su 11.10.-to15.10.2020 ei vakiotunteja

su 6.12.2020 itsenäisyyspäivänä ei vakiotunteja

Syyskausi päättyy sunnuntaina 13.12.2020 ja kevätkausi alkaa sunnuntaina 10.1.2021