Ajankohtaista

Hyvää alkanutta vuotta 2020! Varsin merkillisissä keleissä on vuosi lähtenyt käyntiin. Normaalisti kärvisteltäisiin kovissa pakkasissa niin tänä vuonna ongelmana ovat olleet peilijäätiköt niin kentällä kuin maastoissakin. Odotamme ihanien talvikelien paluuta!

Kevään ja kesän leiritarjonta on nähtävissä leirit - sivulta sekä facebookista! Kursseja ja leirejä on tulossa paljon kevään ja alkukesän aikana. Hevoset lomailevat taas noin heinäkuun puolesta välistä eteenpäin kolmisen viikkoa. Tarkempi ajankohta tarkentuu lähempänä kesää.

Vakiotunnit pyörähtivät käyntiin taas 7.1.2020. Jos kelit sallivat vakiotunnit pyörivät aina hiihtolomaan asti. Viikolla yhdeksän 24.2.-1.3.2020 ei vakiotunteja! Hiihtoloman toiminta ja retket nähtävissä facebookissa!

TAPAHTUMAKALENTERI 2020

Viime hetken peruutuspaikat tunneille ja maastoille www.facebook.com/reykhestar

Jos listasta ei löydy sopivaa retkeä niin ota yhteyttä! Ihan kaikki retket ja paikat eivät näy täällä!

Leirit päivitetty leirit- sivulle!

Tammi-maaliskuun ohjelma nähtävissä tallin facebook-sivulta!

26.2. keskiviikkona klo 9-16 lasten heppailupäivä, sopii yli 7-vuotiaille, ohjelmassa ohjattua hevosten hoitoa ja varustamista, hevosmiestaitojen opettelua, ratsastusta 2 x 45min, lounas ja välipalaa, ei vaadita aiempaa ratsastuskokemusta, taluttajan saa tarvittaessa, 90e / hlö,2 vapaata paikkaa (Toinen ryhmä enemmän ratsastaneille ja toinen ryhmä jossa ei vaadita aiempaa kokemusta)