Ajankohtaista

Tiedote tallin toiminnan päättymisestä Jyväskylässä

Olen tehnyt toistaiseksi elämäni suurimman päätöksen ja päättänyt luopua tallini tiloista ja toiminnasta Jyväskylässä. Itse Reykhestaria en lopeta vaan sen toiminta jää pitkälle tauolle perhesyistä. Toivon mukaan Reykhestar palaa toisaalla toimintaan vielä joku sopiva hetki. Reykhestarin toiminta päättyy nykyisissä tiloissaan Jyväskylässä 31.3.2021.

Tämä alkuvuosi pyöritetään normaalia pienemmällä toiminnalla. Vakiotunnit jatkuvat viikon 8 loppuun asti ja sen jälkeen järjestetään sovitusti vielä toimintaa josta ilmoitamme täällä facessa. Osa hevosista on myyty uusiin koteihin ja osa jää Reykhestarin omistukseen siirtyen pitkäaikaisiin ylläpitokoteihin kollegoilleni. Hevoset muuttavat maaliskuun aikana. Maastoja järjestetään myös tilanteen mukaan ja maastoista ilmoittelen täällä facessa. Vakiotuntilaiset saavat myös lisätietoja ja toimintaohjeet henkilökohtaisesti.

Hevostoiminta Katvelan tilalla ei suinkaan lopu kokonaan vaan islanninhevostoiminta tiloissa jatkuu kun Talli Thrá aloittaa 1.4.2021 alkaen. Lisätietoja Talli Thrán tulevasta toiminnasta antaa Kirsi Haasanen tervarinteentalli@gmail.com p.044-080 7766

Kiitän jo tässä vaiheessa yhteistyökumppaneitani, asiakkaitani, työntekijöitäni kaikista näistä hienoista vuosista, joita olemme yhdessä saaneet kokea!Lisätietoja saa yksityisviestien ja sähköpostin kautta.

Suvi