Ajankohtaista

Ratsastustunnit ja lyhyet maastoretket (1h, 1,5h ja 2h) pyörivät pienissä ryhmissä poikkeustilan aikana. Retkiä ja tuntipaikkoja voi kysellä facebookin, sähköpostin tai puhelimen kautta! Toistaiseksi emme järjestä kursseja, synttäriratsastuksia, talutusratsastuksia ja ainakin toukokuun leiri peruuntui. Seuraamme tilannetta kesän leirien osalta ja tiedotamme leiriläisiä kevään edetessä!

Kesällä on tarkoitus järjestää yömaastoja ja myös kesällä on mahdollisuus kesävakiotunteihin joinain arki-iltoina. Suunnitelmia ei voida vielä tehdä kovin pitkälle, koska tilanne muuttuu jatkuvasti. Tänä kesänä emme kuitenkaan vietä kolmen viikon kesälomaa vaan jonkinlainen toiminta tulee jatkumaan lähes koko kesän läpi.

Tarkempaa ohjeistusta tallille tuleville poikkeustilan aikana

Vakiotunnit ja maastot pyörivät normaalisti pienryhmissä, mutta tässä huomioon otettavia asioita vallitsevaan tilanteeseen liittyen:

- Hevoset varustetaan toistaiseksi tallin henkilökunnan toimesta ja tuodaan ulos valmiiksi tuntilaisille. Vältetään tarpeetonta tallissa käymistä. Odota siis ulkona, että hevonen tuodaan sinulle.

- Satulahuoneen sivuovi on avattu taas kesäkäyttöön ja siitä pääsee kätevästi wc-tiloihin josta löytyy käsien pesupaikka sekä käsidesi. Huolehdithan riittävästä käsien pesusta!

- Pidä hanskat kädessä! Puhdistamme ja desinfioimme kypärät ja pesemme huomioliivit jokaisen käytön jälkeen. Mikäli sinulta kuitenkin löytyy oma kypärä ja huomioliivi (maastoon tullessa) on suositeltavaa käyttää niitä!

- Pyritään minimoimaan tallin liikenne eli tallille saapuu vain ratsastamaan tulevat joilla ei ole flunssan oireita. Jos olet matkustanut ulkomailla tms. huolehdithan ettet tule tallille. Seurataan ohjeistusta ja muuttuvaa tilannetta jatkuvasti.

- Tunteja ei saa tällä hetkellä jäädä seuraamaan. Ratsastamaan saapuu ainoastaan ratsastaja.

- Ilmoitathan tuntisi/retkesi peruutuksesta mahdollisimman ajoissa, mutta tässä poikkeustilanteessa voi retkeltä/tunnilta jäädä pois milloin vain veloituksetta jos olosi muuttuu kipeäksi.

- Pidetään riittävä ”turpaväli” talilla, vähintään 1 m.

- Emme kättele / hali toistaiseksi.

- Ratsastus on yksilölaji tunnit/maastot tapahtuvat ulkona. Näin ollen lähikontaktit ovat hyvin vähäisiä. Heppoja saa toki halia niin paljon kun haluaa.

Kaikille terveyttä ja voimia tähän hyvin poikkeukselliseen tilanteeseen!

TAPAHTUMAKALENTERI 2020

Viime hetken peruutuspaikat tunneille ja maastoille www.facebook.com/reykhestar

Jos listasta ei löydy sopivaa retkeä niin ota yhteyttä! Ihan kaikki retket ja paikat eivät näy täällä!