Maastoretket

Tarjoamme lyhyitä maastoratsastuksia ja retkiä vaihtelevissa maastoissa turvallisilla ja kokeneilla islanninhevosilla. Voit ilmoittautua valmiisiin ryhmiin mukaan tai kerätä oman porukan. Valmiit ryhmät näet tallin facebook-sivulta ja ajankohtaista-sivulta. Voit kysyä myös sähköpostitse tai puhelimella mikäli kalenterista ei löydy sopivaa retkeä. Talviaikaan maastot painottuvat viikonlopuille.

Maksimi ryhmäkoko on 7 henkilöä joista enintään 5 voi olla aloittelevia ratsastajia. Omalle ryhmälle varaaville minimi ryhmäkoko retken toteutumiselle on viikonloppuisin 5 ratsastajaa, arki-iltaisin 3 ratsastajaa. Vakiotuntien aikaan emme pysty ottaa arki-illoille isompia ryhmiä kuin neljä ratsastajaa kerralla. Valmiisiin ryhmiin voi ilmoittautua myös yksin mukaan eli porukkaa ei tarvitse välttämättä itse kerätä.

Kaikki maastoretket ovat ohjattuja. Vauhdin sovitamme ryhmän tason ja toiveiden mukaan. Alle 12-vuotiaita kokemattomia lapsia emme valitettavasti turvallisuussyistä ota maastoretkille mukaan.

Kaverit kasaan, polttarit, työporukka? Ratsastus on hauska tapa nauttia luonnosta ja viettää yhteistä aikaa! Räätälöimme retken juuri teille sopivaksi. Kaikkiin retkiin isommille porukoille on mahdollista yhdistää ruokatarjoiluja retken jälkeen. Kysy lisää puhelimitse tai sähköpostilla.

Mikäli tallimme ei ole sinulle ennestään tuttu suosittelemme tutustumaan myös kohtaan ohjeita ratsastamaan saapuville ennen varauksen tekoa.

Maastoretkien hinnat 1.1.2019 alkaen
1 h maasto 32e / hlö
1,5h maasto 45e / hlö
2 h maasto 55 e / hlö
4 h maasto retkieväin 80 e / hlö

Vakiotuntilaiset voivat käyttää tuntikorttia yhden ja kahden tunnin maastoilla, jolloin saa alennusta mukavasti. Puolentoista tunnin maastoilla tuntikortit ei valitettavasti käy.


maksuvälineenä käy
-käteinen

-yleisimmät pankkikortit

-smartum setelit

-Edenred virikesetelit ja ticket virike®

-laskutus firmoille ja ryhmille

-ePassi

-Tyky-online

-tilisiirto ennakkoon