Ohjeita ratsastamaan saapuville

Ratsastajat ovat vastuuvakuutettuja yrityksen puolesta, mutta lisäksi suosittelemme henkilökohtaista vapaa-ajan tapaturmavakuutusta mahdollisen tapaturman varalle. Kannattaa tarkastaa että vakuutuksesi kattaa ratsastuksen.

Saavu tallille viimeistään 15 minuuttia ennen ratsastusaikasi alkua. Mikäli haluat osallistua hevosten laittoon saavu paikalle jo puolta tuntia ennen.

Autot pysäköidään merkitylle parkkipaikalle.

Vaatetus

  • Saat tallilta tarvittaessa lainaksi turvakypärän ja heijastinliivin ratsastuksen ajaksi.
  • Varustaudu säänmukaisiin lämpimiin ulkovaatteisiin. Huomioi että maastossa tulee yleensä helpommin kylmä kun kenttätunneilla.
  • Kengissä on hyvä olla kantaa ja vartta (lenkkarit ja crocsit eivät ole ratsastukseen sopivia)
  • Housuissa kannattaa välttää liukasta pintaa ja paksuja saumoja. Huomioi myös joustava materiaali housuja valitessa.
  • Käsineitä valitessa ota huomioon että ohja tulee nimettömän ja pikkusormen väliin joten lapaset eivät käy ratsatukseen.
  • Miellyttävä vaatetus on hyvä aloittaa jo alusvaatteista. Urheilurintsikat ja pehmeäsaumaiset alushousut ovat parhaat. Stringejä emme suosittele.
  • Sadeviitat ja muut lepattavat vaatteiden osat eivät sovellu ratsastukseen.
Kysy apua vaatetuksen valintaan varausta tehdessäsi mikäli olet epävarma asiasta.

Ratsastajan painoraja on 90kg.

Pidätämme oikeuden siirtää tai peruuttaa varauksen ylivoimaisen esteen takia.

Sääolosuhteet:

-15 astetta on pakkasraja lasten tunneilla, -18 astetta aikuisten tunneilla ja lyhyillä maastoilla, -15 astetta 2 tunnin ja siitä pidemmillä maastoilla, mikäli tunti tai maasto perutaan kokonaan siitä ilmoitetaan asiakkaalle tallin puolesta. Mikäli pakkasraja ei ylity kovin pahasti saatamme järjestää tunnin mikäli innokkaita tulijoita on, mutta pakkasrajojen ylityttyä emme velvoita ketään tulemaan eli oman paikan saa perua veloituksetta siinä tapauksessa jos pakkasraja ylittyy. Pakkasrajan suhteen noudatamme tallin lämpömittarin lukemia (monesti täällä maalla saattaa olla paljon kylmempää kuin esimerkiksi kaupungissa!) Jos olet epävarma tilanteesta ota yhteys tallille puhelimitse. Kova myrsky ja voimakas ukkonen saattavat myös peruuttaa retken turvallisuussyistä. Ilmoitamme asiakkaalle aina suoraa mikäli keli estää ratsastuksen toteutumisen.

Ratsastustuntien/retkien peruutus:

Viimeistään 3 vuorokautta aikaisemmin, sairastapauksessa saman päivän klo 12 mennessä. Mikäli peruutus tapahtuu liian myöhään perimme 100% ratsastuksen hinnasta. Jatkuvat poissaolot vakiotunneilta aiheuttavat vakiotuntipaikan menetyksen. Mikäli tiedät jo ajoissa että et pääse osallistumaan tunnillesi peru tunti mahdollisimman aikaisin niin paikkaa ehditään vielä tarjota toiselle innokkaalle ratsastajalle.
Peruutukset arkisin ma-pe klo 9-16 tekstiviestillä numeroon 0405267918,
Mihin vuorokauden aikaan tahansa sähköpostilla info@reykhestar.com tai täällä Reykhestarin facebook-sivulla yksityisviestin kautta.

Retkien ja tuntien varaaminen:

Arkisin ma-pe 9-16 puhelimitse numerosta 040-5267918. Milloin tahansa tavoittaa sähköpostilla info@reykhestar.com tai täältä Reykhestarin facebook-sivulla yksityisviestin kautta.

Retkien ja tuntien maksaminen

maksuvälineenä käy:
-käteinen
-yleisimmät pankkikortit
-smartum setelit
-virikesetelit
-laskutus firmoille ja ryhmille
-tilisiirto ennakkoon