Yhteystiedot

Reykhestar
Suvi Soivuori
Hiekkapohjantie 591
41120 PUUPPOLA

040-5267918 / Reykhestar (ma-pe klo 9-16)

info@reykhestar.com (pyrimme vastaamaan kolmen päivän kuluessa)

Ratsastustuntien/retkien peruutus:
viimeistään 3 vuorokautta aikaisemmin, sairastapauksessa saman päivän klo 12 mennessä
Peruutukset arkisin ma-pe klo 9-16 tekstiviestillä numeroon 0405267918, Mihin vuorokauden aikaan tahansa sähköpostilla info@reykhestar.com tai täällä Reykhestarin facebook-sivulla yksityisviestin kautta.
Retkien ja tuntien varaaminen:
Arkisin ma-pe 9-16 puhelimitse numerosta 040-5267918. Milloin tahansa tavoittaa sähköpostilla info@reykhestar.com tai täältä Reykhestarin facebook-sivulla yksityisviestin kautta. Pyrimme vastaamaan sähköposteihin kolmen päivän kuluessa.

Miten valita sopiva ratsastusretki? Rauhallinen retki tarkoittaa retkeä jolla pääasiassa edetään käynnissä ja töltissä. Retki sopii näin ollen myös aloittelevammalle ratsastajalle. Maastoon ei kuitenkaan oteta alle 12-vuotiaita ellei ole jo paljon kokemusta ratsastuksesta. Rauhallisilla retkillä jos kaikki sujuu hyvin ja koko ryhmä haluaa niin saatamme kokeilla myös hieman laukkaa, mutta lähtökohtaisesti rauhallisilla retkillä ei laukata. Aikuinen voi osallistua maastoretkelle ilman aiempaakin ratsastuskokemusta. Reippaaksi merkityllä retkellä edetään kaikissa askellajeissa eli myös laukkaamme ja etenemme reippaammassa vauhdissa kokonaisuudessaan. Omien ryhmien varauksissa vauhti sovitetaan aina sen mukaan että se on kaikille turvallista ja mukavaa. Välillä omissa ryhmävarauksissa/työporukoissa saattaa olla isojakin eroja ratsastustaustoissa, jolloin vauhti sovitetaan vähiten ratsastaneiden mukaan. Oikean retken valitseminen on tärkeää, että retki on koko ryhmälle mieluinen ja turvallinen kokemus.

Kuka voi osallistua kursseille? Usein ulkopuolisten valmentajien pitämistä kursseista usein ajatellaan ettei niille voi osallistua kuin todella kokeneet ratsastajat. Asia ei kuitenkaan ole näin vaan perustaidot riittää ja hieman kokemusta askellajiratsastuksesta. Omalla hevosella voi osallistua vaikkei olisi vielä ennestään paljon kursseillut. Kurssille tullaan oppimaan, ei esiintymään.

Lisätietoja ratsatamaan saapuville löydät kohdasta palvelut -> ohjeita ratsastamaan saapuville

Ajo-ohje Jyväskylästä: Aja 4-tietä pohjoiseen kunnes mäen päällä kääntyy oikealle JYLHÄNPERÄ, käänny oikealle (salmelantie) ja jatka kunnes tulet t-risteykseen (n.3,5km). Risteyksestä käänny oikealle (hiekkapohjantie). Kyltissä lukee PALOKKA 11. Noin 1,5km niin talli on vasemmalla puolella tien vieressä. Parkkipaikka alhaalla ennen tallirakennusta.


Pohjoisesta tullessa ohjeet muuten samat mutta 4-tieltä käänny vasemmalle JYLHÄNPERÄ.

Palokasta tullessa aja Matinmäentietä kunnes kääntyy oikealle JYLHÄNPERÄ (hiekkapohjantie), aja eteenpäin vajaa 6 km niin talli on tien vieressä oikealla puolella.

Sovithan AINA tulostasi etukäteen!

Parhaiten minut tavoittaa puhelimitse päiväsaikaan ennen klo 16! Mikäli en pysty vastata laita viestiä, sähköpostia tai kokeile myöhemmin uudelleen! Tuntien ja maastojen aikaan en pysty vastata :)